Livsstil

Tænker bare, hvis det nu var en helt almindelig pige…..

Tænker bare, hvis det nu var en helt almindelig pige.....

Tænker bare, hvis det nu var en almindelig pige….. og det er ikke fordi jeg ikke er royal, men jeg har nu fulgt med i debatten i medierne vedrørende kongehusets apanager, herunder specielt den som Grevinde Alexandra modtager og den som Joachim og Alexandras ældste søn står til at skulle begynde at modtage til næste år.

Altså, hvis det havde været næsten enhver anden almindelig pige, som havde valgt at rejse til et andet land og gifte sig og få børn, så ville hun have været nødt til at klare sig selv, når ægteskabet i forliste også selvom hun var havnet i et helt fremmed land og havde boet der i mange år. Så mener jeg bare, at må reglerne vel være de samme som for de partnere, som løber den risiko/tager chance at rejse med en prins/prinsesse her til Danmark for at gifte sig og bo og det betyder helt enkelt, at ender det i en skilsmisse, så må de klare sig selv – også Alexandra.

Hun er jo både intelligent og i sin bedste alder, så ingenting forhindrer hende i at søge job på lige fod med alle os andre og mon ikke hun endog har liiiige en lidt bedre mulighed for at komme i betragtning til en konktret stilling med den titel og fortid hun bærer rundt på, lur mig;-)

Når det så er sagt, så ville det ærligt talt klæde hende at frasige sig/overdrage sin apanage helt eller give den videre til sine børn! Så er det problem også løst, ikke?

Sådan burde vilkårene være, hvis I spørger mig…men det er der nok ingen der gør, men nu har jeg da fået det ud mellem sidebenene…

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.