Livsstil

Den Spanske Modeverden

S M U K K E S E N O R I T A

Den Spanske Modeverden er kæmpestor, men det mærke som de fleste af os heroppe i nord forbinder med Spanien er vel egentlig kun ZARA. Ved ikke hvorfor, men de må åbenbart ikke være så gode til at markedsføre sig dernede, for udover Zara findes der utallige lækre mærker som f.eks. Desigual (har lige fået denne her totalt fede denimjakke af Rene, da vi var i Malaga i forrige uge og jg elsker den allerede) Uterqüe, Massimo Dutti, Bimbaylola, Bershka, Stradivarius, Loewe, ja, jeg kunne blive ved:-) Nu har jeg jo selv set flere af mærkernes koncept stores og kan godt fortælle Jer at til trods for at nogle af website’ne ser lidt fattige ud, så bugner der af lækre ting og sager og i ganske gode kvaliteter og med de fedeste detaljer. Det eneste jeg ikke ser i Spanien er mærker på højde med Chanel, Vuitton, Dior og så videre, egentligt underligt….

M A S S I M O D U T T I – D E N I M M A S S I M O U T T I – O V E R K N E E
Den Spanske Modeverden
M A S S I M O D U T T I – C A S H M E R E

Selv er jeg ret vild med Massimo Dutti og har allerede planlagt, at jeg skal shoppe amok i deres butik i vores center tæt ved bjerget hvor vi bor. Det er især denim jeg går efter, for de har bare sådan nogle fede styles og i lige den mørke farve, som jeg holder mest af O G støvler og sko! Sådan et par overknee i cognac farvet ruskind, W O W, de må gerne blive mine:-)

Sideløbende med at spanierne er helt med fremme på beatet hvad angår moden, så er der også stadig en kæmpe ting med deres traditionelle klædedragter og tøj som er inspireret heraf. Jeg synes at de spanske senorita’er er S Å smukke i deres kjoler eller habitter:-) Det er ret tydeligt at se at der hentes inspiration i den traditionelle klædedragt, især hvad angår farver og mønstre. Jeg bliver helt glad af at komme ind i butikkerne og se alle de skønne farver hos især Desigual, men også andre mærker bruger mange farver i kollektionerne og andre igen er så lidt mere konservative og ligner alle de andre europæiske mærker:-)

Z A R A Z A R A – J U L E K J O L E N Z A R A – L Æ K K E R F A R V E U T E R Q UE – F L O W E R B O O T S

 

M A S S I M O D U T T I – N A V Y
Den Spanske Modeverden
M A S S I M O D U T T I – S K Ø N N E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.