Rejser

Afgang til Vietnam!

Afgang til Vietnam!
H E R T I L

Afgang til Vietnam!  

Så er det nu!!!! vi rejser i dag!

Vores rute går fra Billlund via Paris (Charles de Gaulle) til Ho Chi Minh City, hvor vi lander i morgen dansk tid, tidligt om morgenen. Derfra skal vi videre til Da Nang ved frokost tid og er så fremme ved vores endestation, Hoi An, en times tid senere. I Hoi An skal vi bo på Golden Sand Resort and Spa i et værelse som dette her. Ihhhh, det bliver så godt og det rene luksus, er jeg sikker på:-)

Afgang til Vietnam!
S T O R S L Å E T
Afgang til Vietnam!
T I L M I G?
Afgang til Vietnam!
B Y N I G H T
Afgang til Vietnam!
M I N D E R M I G O M N O G E T

Dette var alt for lige nu, for jeg har super travlt, men der kommer tonsvis af billeder senere, så hold dig opdateret!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.