Livsstil

A L T for kort tirsdag!

A L T for kort tirsdag!
M I C H A E L A N D E R S E N – H V I D

A L T for kort tirsdag! Sådan en som er slut lige om lidt og som gik alt for hurtigt! Min dag startede ellers tidligt med lidt hverdagsagtige gøremål inden jeg gik på kontoret. 

Første opgave på kontoret var et opkald til vores IT helpdesk, så vores nye kopi/print/scan-station kunne komme op og køre, for mine evner i den retning rakte bare ikke;-) Tjek! Nu scanner vi igen….

Dernæst kom Mellembarnet forbi for at låne stole til diverse festligheder hen over den kommende måned. Dernæst var det afgang til mit sjoveste projekt i dag, nemlig bestilling af juledekorationer/pynt/hyggestemning til kontoret – og det bliver bare S Å flot tør jeg godt sige allerede inden det er ankommet i huset. Vi har bare den allerdygtigste blomster-pige i byen, Birthe, og hun tryller hver gang og især ved juletid. Sidste år lavede hun også alle vores dekorationer og de var S Å flotte – se lidt her. I år er temaet sort og hvidt, selvom jeg ikke holder sådan særligt meget af de to farver (er det overhovedet farver??), men de ting Birthe har lavet til butikken i år er virkelig flotte i sort/hvid, s jeg lod mig overtale og selvom kontoret også er sort/hvidt, tror jeg dette her bliver mega flot:-)

Dekorationer, bordpynt til julefrokosten og bordkortene består af Michael Andersen vaser i sort og i to størrelser, pyntet med hvide blomster og blødt ene. Så er der lidt sølvnødder og andet lækkert i som bling-bling og nogle bånd eller noget. Der kommer også glas juletræer og små bloklys og fyrfadslys til at få bordet til at skinne juleagtigt – det bliver S Å godt!!

Bordkortene har jeg fundet på Pinterest og bliver altså en kopi af andres kreativ påfund – lidt snyd måske, men jeg har også brug for inspiration, ikke?;-)

Nå, men der kommer billeder gør der, så bare vent og se…..

A L T for kort tirsdag!
B I R T H E S B L O M S T E R
A L T for kort tirsdag!
M I C H A E L A N D E R S E N – S O R T
A L T for kort tirsdag!
B L I N G-B L I N G
L Å N T
A L T for kort tirsdag!
P L A I N B L O K L Y S
B L Ø D T E N E
A L T for kort tirsdag!
S Å F I N E

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.