Livsstil

Sådan får du altid glade mandage:-)

Sådan får du altid glade mandage:-)
Mmmmmm….

Sådan får du altid glade mandage:-) Er der en opskrift, tænker du? Næhhh ikke sådan rigtigt vel, men så alligevel, for jeg har ofte tænkt på, hvad der egentligt skal til for at vi kan vågne op hver eneste dag og tænke, at det her, det er en perfekt dag, en glad dag, en dag, som vi vil nyde fuldt ud!!

En af de konklusioner jeg er kommet til er at det er ekstremt vigtigt, at vi beskæftiger os med noget, som vi nyder og elsker at lave, så hvis din hverdag er blevet trist og ensformig, så prøv lige at overveje om du måske skal skifte spor….

Herfra får du kun glade mandage!!!! (Lyder det ikke nemt???)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.