Livsstil

2017 – et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!!

2017 - et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!!
2 0 1 7

2017 – et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!! De fleste mennesker har en masse nytårsfortsætter eller hvert år. De vil gerne tabe sig eller begynde at gå til italiensk eller lave mad helt fra bunden, hver dag eller gøre sig mere umage med at pleje vennerne eller hvad ved jeg:-) Sådan noget har jeg ikke og har aldrig haft brug for at stille mål op formig selv. Måske er det mig der er underlig, men jeg gør mig altså umage H V E R dag, hele året, hvert år med alt hvad jeg laver. Selvfølgelig lykkes det da ikke altid at være den bedste mor, datter, søster, kæreste, kone eller kollega, men for mig er det bare vigtigt at jeg V E D med mig selv at jeg ikke har sjusket med mit eller andres liv, i hvert tilfælde ikke bevidst.

Næ du, jeg drømmer kun om at jeg må have glæden i mit liv hver dag, også i 2017 og så måske, hvs jeg bliver hårdt presset, kunne jeg ønske mig, at 2017 giver mig ca. 8 timer mere i hvert døgn, så jeg kan nå at det, som jeg måtte have forsømt i 2016;-)

G O D T  N Y T Å R  T I L  D I G  O G  D I N E!!!!

2017 - et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!!
C H A M P A G N E

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.