Livsstil

2017 – et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!!

2017 - et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!!
2 0 1 7

2017 – et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!! De fleste mennesker har en masse nytårsfortsætter eller hvert år. De vil gerne tabe sig eller begynde at gå til italiensk eller lave mad helt fra bunden, hver dag eller gøre sig mere umage med at pleje vennerne eller hvad ved jeg:-) Sådan noget har jeg ikke og har aldrig haft brug for at stille mål op formig selv. Måske er det mig der er underlig, men jeg gør mig altså umage H V E R dag, hele året, hvert år med alt hvad jeg laver. Selvfølgelig lykkes det da ikke altid at være den bedste mor, datter, søster, kæreste, kone eller kollega, men for mig er det bare vigtigt at jeg V E D med mig selv at jeg ikke har sjusket med mit eller andres liv, i hvert tilfælde ikke bevidst.

Næ du, jeg drømmer kun om at jeg må have glæden i mit liv hver dag, også i 2017 og så måske, hvs jeg bliver hårdt presset, kunne jeg ønske mig, at 2017 giver mig ca. 8 timer mere i hvert døgn, så jeg kan nå at det, som jeg måtte have forsømt i 2016;-)

G O D T  N Y T Å R  T I L  D I G  O G  D I N E!!!!

2017 - et nyt friskt og ubrugt år er på vej og jeg glæder mig!!!
C H A M P A G N E

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.