Livsstil

GUL – hvad er der lige med den farve?

GUL - hvad er der lige med den farve?
g u l

G U L – hvad er der lige med den farve?  Farver er noget underligt noget, for vi har jo alle en eller flere yndlingsfarver som vi elsker at klæde os i eller som vores hjem bærer præg af. Jeg kan lide mange forskellig farver og har som sådan ikke rigtig en speciel yndlingsfarve – men underligt nok har jeg en hade-farve og det er G U L!

Jeg bryder mig bare ikke sådan rigtigt om farven gul og aner ikke rigtigt hvorfor. Jeg synes heller ikke at gult klæder mig, føler nærmest at jeg ligner en med fremskreden leverbetændelse, når jeg får noget gult på og det gør iøvrigt langt de fleste mennesker som bærer gult, hvis du spørger mig. P.t. er carrygul utrolig fremme i modebilledet både i Danmark og hernede i Spanien og jeg har det bare så stramt med det og undgår farven for enhver pris – kunne ikke engang finde på at ‘prøve’ et stykke gult tøj….

Når jeg bliver konfronteret med det pga. f.eks. at der er et stykke tøj eller andet gult, som jeg vrænger på næsen ad, så kigger andre mennesker underligt på mig og spørger hvad der dog er i vejen med gult? Ja, hvad er der i vejen med gult? Jeg har altid følt at det var en ‘forkert’ farve, en falsk farve og forleden googlede jeg farven gul for lige at tjekke symbolik m.v. og måske der igennem at finde ud af hvorfor jeg har det sådan med den i øvrigt smukke farve…

Google ved jo alt og jeg fik faktisk et tilfredsstillende svar, som også overraskede mig lidt. Lad mig lige forklare hvad google sagde om G U L

G U L’s negative virkninger: Uærlighed, fejhed, forræderi, jalousi, begær, bedrag, sygdom, fare, kritisk, dovenskab eller kynisme. Det siges også at for meget gul kan få babyer til at græde og temperamentet til at ryge i vejret;-) J E G  V I D S T E  D E T!!!!

Når det så er slået fast at min mavefornemmelse er rigtig, så er der jo også positive og gode ting at sige om G U L, nemlig at farven fremkalder optimisme, lykke, idealisme og fantasi. Den tilfører følgende positive energier: Glæde, lykke, optimisme, idealisme, fantasi, håb, solskin, sommer, munterhed, latter, filosofisme, forsigtighed, lys, intelligens, viden, læring, koncentration, overtalelse, charme, selvtillid, kreativitet, glæde, organisation og forårstid.

Nu tror jeg jo at ovenstående er en smagssag og alt med farver gælder, som med meget andet i øvrigt, at det er med de øjne der ser! Jeg spiser da også citroner og har solsikker i haven og så synes jeg faktisk at mælkebøtter er pæne!

Kan du lide farven gul??

GUL - hvad er der lige med den farve?
smukke solsikker
GUL - hvad er der lige med den farve?
love lemons
GUL - hvad er der lige med den farve?
fandens mælkebøtte

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.