Sandgaarden

Uhhh, jeg har travlt med at tegne….

Uhhh, jeg har travlt med at tegne....
o n l i n e t e g n i n g e r

Uhhh, jeg har travlt med at tegne…. og det er helt vildt spændende, for vi nærmer os jo overtagelsesdagen på vores skønne Bondehus på landet.

Hvad tegner jeg da??? Jamen, jeg tegner indretningsløsninger til vores nye walk-in garderobe og også lidt til resten af huset. Vi ved jo at vores nye walk-in skal være en åben løsning og da vi har et helt værelse på ca. 20 kvm at boltre os i, så får den fuld gas med indretningen og lækre features til opbevaring af tasker og kasketter og alle de andre accessories vi samler på;-)

Jeg tænker, at vi vælger hvide materialer, da der er ret lavt til loftet – faktisk lige under 2 m – i det meste af huset og hvis vi vælger mørke træsorter eller sort, er jeg bange for at det vil føles klemt og dystert i rummet.

De færdige løsninger jeg har fundet på forskellige firmaers hjemmesider er alle sammen alt for høje til rummet, så vi ender jo nok med en specialsyet løsning, som vores tømrer så monterer for os. Midten af rummet tænker jeg at bruge til sådan en kommode-ø-ting med skuffer til alle småtingene og det som ikke skal bøjles op. Det bedste bud på en walk-in løsning, som er lige i vores smag har jeg fundet hos unoform  (her er IKKE tale om reklame) som laver nogle ret lækre og eksklusive ting og nu om dage i de flotteste materialer og hykder af glas, som jeg synes er ret fine…Vi har ikke besluttet noget endnu, men hælder nok den vej:-)

Det bliver S Å  G O D T!!!!!! Det er totalt spændende at arbejde med og for dælen da, hvor jeg glæder mig til vi skal sove der første gang♥

p j a t t e t m e d k o m m o d e n
Uhhh, jeg har travlt med at tegne....
s m u k t o g e n k e l t
Uhhh, jeg har travlt med at tegne....
g l a s h y l d e r
Uhhh, jeg har travlt med at tegne....
i k e a??

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.